SÄLJA DIN BOSTAD PÅ GRAN CANARIA?

HEMNET-Svenskarnas största söksajt att leta bostäder

Hemnet  är sedan åratal Sveriges största bostadssajt för köpare och säljare av fastigheter.  När din bostad presenteras på hemnet når den även blocket.   För att kunna få annonsera ut din bostad på Gran Canaria kräver Hemnet att mäklaren  du anlitar ska vara registrerad fastighetsmäklare i Sverige genom Fastighetsmäklarinspektionen.

SVENSKAR-En av Gran Canarias största målgrupper

Vi svenskar tillhörde de första charterturisterna när de första charterresorna kom till ön på 1960-talet. I och med att både Turkiet samt Thailand idag fått ett osäkert “politiskt” klimat samt det faktum att Spanien nu attraherar allt fler svenska kapitalstarka köpare, är det givet att annonsera ut din bostad på Hemnet. Där når du på ett proffsigt och för svenskarna, ett tryggt sätt,  dina kapitalstarka köpare.

Hemnet symboliserar mycket mer än bara det som är viktigt för den svenska fastighetsköparen. Här finns statistik och färska updateringar av fastighetsmarknaden.  Här samarbetar bank och övriga finansiella aktörer, jurister och annat branschfolk som vet vikten av vad en svensk köpare förväntar sig i ett fastighetsköp. Vi kan sammanfatta de viktigaste momenten för oss när det gäller fastighetsköp, trygghet, kompetens samt enkelhet.

Det kan vara roligt att känna till att i Sverige är vi fixerade vid våra kvadratmetrar och är kanske världens mest hemkära folk som älskar att köpa, sälja och drömma om nya hem. Det visar en ny internationell studie från Hemnet.

Tyskarna lägger dock hellre sina pengar på bilar och i Australien vill man helst spendera tiden ute i det fina vädret.

I Ryssland är byggnadsmaterial viktigare än inredning och i Finland vill man inte vara utan sin älskade bastu.

LOKALA MEDARBETARE

Jag har handplockat servicemindade kollegor , som gör sitt yttersta för att era kapitalstarka spekulanter får en förstklasig service.  Inte bara under själva visningsprocessen, utan även vid de nästkommande viktiga momenten vid fastighetsköp på Gran Canaria. Handplockad advokat/juristkollega som upprättar alla nödvändiga dokument på svenska, allt för att våra  köpare skall känna sig trygga och väl omhändertagna.

VAD ÄR DET VI SÄLJER?

Vi säljer en “livsstil” eller känslor.

Tänk själv när ni köpte ert boende. Någonting fångade just ert intresse, eller hur? Kanske var det utsikten, köket, den ljuva havsvyn eller det stora vardagsrummet som gjorde att ni valde just ert boende?

Att förmedla bostäder ställer höga krav och “fingertoppskänsla” på mäklaren som ska hjälpa er, om ni vill ha absolut bästa marknadspris.

Det gäller att ha koll på marknaden, veta vilken målgrupp just ert boende passar för.

VILL NI OCKSÅ FÅ UT BÄSTA MARKNADSPRIS?

Hur mixar man då alla viktiga “säljingredienser” för att få ut absolut bästa marknadspris?

Att presentera ert boende med tilltalande proffsiga bilder, planritningar, en rubrik som gör att just ert boende lyfts fram ur mängden av alla andra boenden är min specialitet.

Plannritningar med  provmöblering är mycket effektivt. En beskrivning av din bostad med en rubrik som sticker ut ur mängden. Ju mer detaljerad beskrivning av interiören, omgivningen, faciliteter, ju större chans att sälja till högsta pris.

Vill ni veta mer om våra säljartjänster?

Fyll i uppgifter nedan,  så återkopplar jag inom 24 timmar. Dvs. namn, telefon, mail och e-post. Ange även typ av boende ni önskar sälja och vilken ort som boendet ligger.

Typ av boende.

Lena Mellström

Reg fastighetsmäklare/stylist

info@svenskmakl.se

Några av mina senaste kundomdömen  https://www.hittamaklare.se/lena.mellstrom